Werken in een bedrijf zonder managers

En zelf bepalen hoe jij je rollen invult.

Okay, dit is waarschijnlijk niet wat je gewend bent wanneer je je oriënteert op een nieuwe uitdaging. Maar wij doen dingen graag anders. Wie wij zijn? Prodrive.
We brengen merkbeleving en educatie samen in unieke concepten voor onze klanten. Wij adviseren en ondersteunen bedrijven werkende in diverse branches zodat zij het optimale rendement halen uit hun wagenpark: of dat nu 1 (race)auto is of een wagenpark van 1000 bestelbusjes of 30 nieuwe Tesla's.

De gemiddelde leeftijd in ons team is 31 jaar en daardoor wordt een creatieve en gezellige werkomgeving gecreëerd.

Binnen het Prodrive-team heeft ieder heeft zijn rol en kent zijn verantwoordelijkheden, en samen werken we als een geolied team om zo het beste resultaat voor onze klanten te bereiken: Happy Employees, Happy Customers.

9-tot-5 mentaliteit: ja graag! 

We zetten graag dat stapje extra voor onze klant, en gaan “a hundred miles”.
Dat doen we als het even kan trouwens wel zonder overuren. 

Hoe dan? Door zo efficiënt en doelgericht mogelijk te werken, verantwoordelijkheden te nemen en altijd te kijken of er ruimte is voor verbetering zodat je niet standaard meer uren nodig hebt om je taken te vervullen. Indien nodig leg je de vinger op de zere plek te leggen zonder er doekjes om te winden. Daar moet je van houden!
We houden van plezier, er wordt veel gelachen maar we verlangen ook van elkaar dat er serieus wordt gewerkt. 

Als Prodriver neem je zelf het initiatief en kun je op je eigen manier invulling geven aan je werk. Bij ons werk je in zelfsturende teams. Lees hier meer. En natuurlijk gebeurt het ons allemaal wel eens dat we in ons enthousiaste de tijd vergeten!

Ons motto? Do what you love, love what you do. Zo maken we samen een inspirerende en coole werkplek. Met dagelijks een gezonde lunch, volop vers fruit, pure chocolade en een feestje op z'n tijd.

Een werkplek die je de mogelijkheid biedt om je eigen dromen te realiseren, waarin we iedere dag meer impact maken én een stap dichterbij onze purpose komen:
"Merkbeleving en educatie inzetten voor een wereld zonder verkeersdoden, die duurzamer en meer lange termijn gericht is."

People First

Veel bedrijven zetten hun klanten op de eerste plaats. Wij doen dat niet, omdat we er heilig van overtuigd zijn dat onze eigen mensen op de eerste plaats komen. 'People first' noemen we dat. We helpen elkaar groeien, door het delen van kennis en ervaring.

We kijken in eerste instantie niet naar je werkervaring en vakinhoudelijke kennis. Nee, voor ons sta jij als mens op nummer één. Of je bij de Prodrive-cultuur past. Of je met ons wil werken aan een gezond bedrijf en leuke werkplek. De rest? Dat komt later.  Lees meer over hoe wij de wereld zien

Bekijk hieronder of er een vacature bij zit die bij je past.

Prodrive: ruim 60 gedreven Prodrivers staan voor u klaar!


Met ons gedreven team sturen wij ruim 60 gecertificeerde en aanvullend door ons opgeleide Prodrive Trainers aan.
Dagelijks hebben wij contact met deze professionals in automotive en verkeersveiligheid.
Een klein bedrijf dat tot veel in staat is!